Majstorski trening

///Majstorski trening
Majstorski trening2023-12-10T20:48:32+00:00

Majstorski trening

Iskoristite priliku nastaviti učiti, rasti, razvijati se i napredovati do vlastite izvrsnosti uz Majstorski trening neurolingvističkog programiranja. Usavršite i produbite znanja i vještine stečene praktičarskim treningom, povećajte svoju fleksibilnost i nesvjesnu kompetentnost, steknite nove uvide, nove promjene i pokrenite svoj film.

Do sada ste na praktičarskom naučili kako stvaramo svoj film stvarnosti. Zvukove, glazbu i tonove unosimo u naše unutarnje kino, možemo dati glas drugim ljudima ili biti svoj narator i unutarnji kritičar. Možemo odabrati koliko apstraktno ćemo kreirati ideje i koncepte ili koliko detaljno ćemo obraditi određenu temu. Spajanjem kadrova naš film postaje bogatiji i soundtrack kompleksniji.

Postanite Majstor NLP-a. Majstor nije onaj koji zna sve. Majstor je onaj koji zna da ne zna sve i postaje aktivni istraživač onoga što još ne zna. Ono što ne zna, potiče ga i budi znatiželju za daljnjim istraživanjem. Majstor postajete kroz konstantno učenje, istraživanje, vježbu, eksperimentiranje i promatranje svijeta iz perspektive učenika. Krenite i istražite Kino uma.

KOME JE NAMIJENJENO:

NLP praktičarima koji žele podići sposobnosti na višu razinu, biti kongruentniji i kreativniji u nastupu, postići veću jasnoću, svjesnost i razumijevanje sebe i drugih te žele promjenu, sada…

SADRŽAJ TRENINGA:

130 sati predavanja i vježbi raspoređeno kroz 9 modula (prema IAHNLP programu) i zadatka za kontinuirano individualno i grupno učenje između treninga. Praktični primjeri i mogućnost primjene prilagođeni grupi.

Otvorene su prijave za novu generaciju NLP majstora/ica!

Trening počinje 13. i 14. listopada 2023.

Prijavite se u novu generaciju 2023./2024.!

Moduli

13. i 14. listopada 2023.

Život nam je nosio brojne uloge i scenarije koje smo igrali ili bili samo statisti. Uloge koje smo odigrali u velikoj mjeri utječu na to koju ćemo sljedeću prihvatiti, za koju ćemo biti nominirani ili u kojoj nas drugi prepoznaju. Određene scenarije života još uvijek igramo, neke scene dobro pamtimo, a u neke uloge odigralo nas je više. Kako prepoznati koliko nam uloga ili scenarij kojega igramo odgovara? A kako to prepoznati kod drugih?

„Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship.„

Humphrey Bogart, Casablanca (1942)

03. i 04. studenog 2023.

NLP uvjerenje kako svi imaju sve potrebne resurse za uspjeh i ako netko to može, svatko to može očituje se u prekrasnom tangu kojega je otplesao Oskarovac Al Pacino kao slijepi umirovljeni vojni časnik u filmu Miris žene. Napišite svoj životni scenarij, naučite kako brzo i jednostavno usvojiti i odigrati vrhunske životne uloge i zaplešite tango svog života.

„Do, or do not. There is no try.“

Yoda, Star Wars (1980)

24. i 25. studenog 2023.

Redatelj ste svoga filma i birate na što stavljate fokus pažnje. Tko je odgovoran za uspjeh   vašeg film? Što mislite da morate napraviti, ne smijete propustiti i koliko se prepuštate slučajnosti? Razmišljate li o uspjehu ili neuspjehu filma? Fokusirate li se na krajnju poruku koju želite prenijeti ili na sitne kadrove? Kako ćete znati kada je vaš film uspješno završen?

“It is not our abilities that show what we truly are… it is our choices.”

Dumbledore, Harry Potter i odaja tajni  (2002)

08. i 09. prosinca 2023.

Kakav suondtrack svoga filma birate? Svaka skladba nosi pečat svog vremena, okruženja, raspoloženja, stanja, razmišljanja, događaja i sebe. Kao filmski skladatelj znate da time stvarate atmosferu pri gledanju filma i pokrećete razne emocije. Naučite birati svoje riječi kako biste pratili i poveli radnju filma te odigrali zapamćenu i neponovljivu scenu.

“You talkin’ to me? You talkin’ to me? You talkin’ to me? Then who the hell else are you talking… you talking to me? Well I’m the only one here. Who the fuck do you think you’re talking to?”

Robert de Niro, Taxi Driver (1976)

19. i 20. siječnja 2024.

Stvarate li dokumentarac ili vestern? Komediju ili horor? Mjuzikl, dramu, triler ili avanturistički film? Prepoznajte žanr kojim se krećete, prilagodite ga sebi i nastavite ga stvarati s uvjerenjem da vi to možete.

“They may take our lives, but they’ll never take our freedom!”

Mel Gibson, Hrabro srce (1995)

09. i 10. veljače 2024.

Kao scenaristi, režiseri i glavni glumci svoga filma birate kako ćete odigrati ulogu i koju emociju ćete prenijeti. No, u filmu niste sami i vaša scena često ima i druge ljude uključene. Kako sistem utječe na nas, kako mi na sistem, kako upravljati grupnom dinamikom da bismo odigrali svoju ulogu i u svemu se držati zadanog scenarija?

„The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem.“

Captain Jack Sparrow , Pirati s Kariba (2003)

01. i 02. ožujka 2024.

Kako biste se osjećali da ste Bill Murray u filmu Beskrajan dan? Što mislite koliko bi vama bilo potrebno ponavljajućih dana da naučite? Koliko propuštenih prilika? Kako se suočavate s neuspjesima i slabostima? Koliko često prepoznajete ljepote života? Koliko prihvaćate životne škole?

“Oh yes, the past can hurt. But you can either run from it, or learn from it.”

Rafiki, Kralj lavova (1994)

22 i 23. ožujka 2024.

Što je film bez publike? Dolazak pred crveni tepih za svakog glumca može biti izazov. Želite li znati kako se osmjehnuti kamerama, duhovito odgovoriti na pitanje novinara, jasno i sažeto iznijeti govor prilikom dobivanja nagrade i zadržati smirenost?

“Fairy tales can come true. You gotta make them happen, it all depends on you.”

Tiana, Princeza i žaba (2009)

12. i 13. travnja 2024.

Certifikacija

Vrijeme održavanja: petak 17.00 – 21.00 i subota 09.30 – 16.30

Termini 2023./2024.:

 • 13. – 14. listopada 2023.
 • 03. – 04. studenog 2023.
 • 24. – 25. studenog 2023.
 • 08. – 09. prosinca 2023.
 • 19. – 20. siječnja 2024.
 • 09. – 10. veljače 2024.
 • 01. – 02. ožujka 2024.
 • 22. – 23. ožujka 2024.
 • 12. – 13. travnja 2024.

Cijena: 1.400,00 EUR, a uključuje:

 • sudjelovanje na treningu
 • materijale
 • osvježenja i ručak (subotom)
 • pristupanje ispitu
 • IAHNLP certifikat

Popusti:

 • 10% popusta za uplatu cjelokupnog iznosa do početka treninga
 • 10% popusta za studente
 • 10% popusta za dva ili više zaposlenika iste organizacije pod vlastitim pokroviteljstvom
 • 5% popusta za dva ili više zaposlenika iste organizacije pod pokroviteljstvom organizacije
 • 50% popusta certificiranim NLP majstorima koji žele (po)novo gradivo
  Napomena: popusti nisu kumulativni

Informacije: +385 91 897 1931 (Vanja Prvulović) ili na vanja@sinapsa.com.hr

„Ako želite sretan kraj, to naravno ovisi o tome gdje završavate svoju priču.”

Orson Welles