Praktičarski trening

///Praktičarski trening
Praktičarski trening2024-01-24T11:00:46+00:00

Praktičarski trening

KOME JE NAMIJENJENO:

Svima koji poslovno i privatno komuniciraju s ljudima, žele biti sretni svojim životom, uspješni u onome što rade i raditi to s „guštom“, žele se riješiti naučenih obrazaca ponašanja koji ih nigdje ne vode i žele promjenu, sada…

SADRŽAJ TRENINGA:

130 sati predavanja i vježbi raspoređeno kroz 10 modula (prema IAHNLP programu). Praktični primjeri i mogućnost primjene prilagođeni grupi.

MJESTO ODRŽAVANJA:

Vodnjan, prostor Sinapse (Trgovačka ulica 137)

Prijavite se na listu čekanja!

Otvorene su prijave za 8. generaciju NLP praktičara i praktičarki!

Prijave su u tijeku. Po prijavi potrebno je uplatiti 70 EUR nepovratne kotizacije za rezervaciju mjesta.

Moduli

Ne možemo ne komunicirati, no kako uspješno komunicirati da prenesemo ono što je unutar naše mape svijeta, vještina je koja se uči. Učimo i što nam donosi naše nesvjesno, zašto je znatiželja korisna, kako se povezujemo s drugima, što nam je svima zajedničko i što nas razlikuje. Kako ostvariti fleksibilnost i koja se tajna krije unutar naših osjetila.

Želite naučiti kako smanjiti napetost u svakoj komunikaciji, pričati istim jezikom, jasno razabrati ideju koju prenosite i smisleno koristiti komunikacijske vještine? Saznat ćete i što leži iza poslovice kako su oči ogledalo duše i gdje nas pogled vodi. Doskočite davno postavljenim i nikad ne ispunjenim ciljevima već na drugom vikendu.

Koliko vam se puta dogodilo da vam je netko rekao kako ste sitničavi dok ste davali uputu? Ili da vas netko nije razumio na uputu za koju ste vi mislili kako je potpuno jasna? Koliko vam se puta dogodilo da se s nekim složite kako se posao treba odraditi profesionalno da biste kasnije shvatili kako vam se pojam  profesionalnosti razlikuje? Zanima li vas što leži u ovim razlikama? Zanima li vas i kako svako ponašanje ili događaj možete predstaviti tako da vam omogućuju rast i razvoj i budu korisni?

„Stavi malo boje, malo crvene. Crvene ‘ko ljubav, što ne prestaje. Pa onda malo žute, za sunčan dan, a za vedro nebo, boju znaš  sam. Nađi sretne misli, kao Petar Pan. Letjeti je lako kad si bezbrižan. Ma dodaj malo boje, u ovaj sivi san. Pogledaj u nebo, nisi više sam.“

Stara navika i novo ruho. Kako činite to što činite, kako znate to što znate, kako ste došli ovdje gdje jeste i kako doći do onoga gdje želite biti? Saznajte kako preuzeti odgovornost za vlastito ponašanje i dobiti snagu za promjenom. Način na koji ćemo promijeniti svoje ponašanje kako bismo ostvarili rezultate koje želimo, ograničen je jedino našom maštom.

Koliko puta vam se dogodilo da vas male stvari vrate u tako sretno i bezbrižno djetinjstvo? Dovoljan je miris tek pečenih kolača da pomislite na vikende kod bake ili fotografija s najdražom mekanom plišanom igračkom. Zanima li vas kako iskoristiti onu pjesmu koja vam se svako toliko vrti u glavi kako biste postigli izvrsnost? Naučite koristiti sve svoje resurse u svakom trenutku za postizanje izvrsnosti.

Smatrate li kako se posao može pronaći jedino preko poznanstva, kako su prave ljubavi bolne i težak trud se isplati? Koliko puta vam se dogodilo da imate opcije koje su vam jednako privlačne i obje strane vas jednako vuku? Koliko puta ste se pitali kako na jednostavan način uskladiti naizgled nespojive strane? Odlično što ste sada znatiželjni, jer znatiželja vodi k uspjehu.

Što vam je važno u ljubavi, poslu, prijateljstvu? Činite li ono što vas čini sretnima, zdravima, slobodnima ili sigurnima? Želite naučiti kako razumjeti poziciju druge osobe? Zanima li vas iz kojeg razloga zadržavate određena ponašanja koja vas naizgled ne dovode do sreće? Odgovori na ova i brojna dublja pitanja vode vas k promjeni.

Da biste se mogli ugodno i sigurno voziti prema vlastitoj izvrsnosti, ponekad je potrebno pogledati u retrovizore kako biste znali gdje ste trenutno i koji put ste već prešli. Uzmite vrijeme u svoje ruke i upravljajte njime na način koji će vas dovesti do izvrsnosti. Riješite se neželjenih strahova, osjećaja krivnje i stvorite si poticajnu budućnost.

Your Content Goes Here

Vrijeme održavanja: petak 17.00 – 21.00 i subota 09.30 – 16.30

Termini 2024.:

 • 26. – 27travnja 2024.
 • 24 – 25. svibnja 2024.
 • 21. – 22. lipnja 2024.
 • 05. – 06. srpnja 2024.
 • 06. – 07. rujna 2024.
 • 27. – 28. rujna 2024.
 • 11. – 12. listopada 2024.
 • 08. – 09. studeni 2024.
 • 29.-30. studeni 2024.
 • 14. prosinca  2024.

Cijena: 1.400,00 EUR, a uključuje:

 • sudjelovanje na treningu
 • materijale
 • osvježenja i ručak (subotom)
 • pristupanje ispitu
 • IAHNLP certifikat

Popusti:

 • 10% popusta za uplatu cjelokupnog iznosa do početka treninga
 • 10% popusta za studente
 • 10% popusta za dva ili više zaposlenika iste organizacije pod vlastitim pokroviteljstvom
 • 5% popusta za dva ili više zaposlenika iste organizacije pod pokroviteljstvom organizacije
 • 50% popusta certificiranim NLP majstorima koji žele (po)novo gradivo
  Napomena: popusti nisu kumulativni

Informacije: +385 91 897 1931 (Vanja Prvulović) ili na vanja@sinapsa.com.hr

„Naš život definiraju prilike, čak i one koje ne iskoristimo.”

Neobična priča o Benjaminu Buttonu (2008)