Reference

/Reference
Reference2023-10-27T10:01:07+00:00

Ponosni smo na suradnju s organizacijama koje prepoznaju našu volju i trud, te zajedno s nama ostvaraju svoje ciljeve!

Surađivali smo? Ostavite nam recenziju! 🙂

Kada je kvaliteta radionice i obrada teme u pitanju, Vanja nema niti milimetar kompromisa niti u jednom smislu! Ne dopušta da išta ostane neriješeno … jednostavno ide do kraja!

“Vanja is one of the most hard working psychologists I have had the opportunity to work with, truly proactive and goal oriented person. What I appreciate in her work is that she always remains professional, courteous and patient, consistently trying to fulfill the needs of her clients in the best way possible.”

Marko Marincel, HR Manager, Factory.hr

“Vanja Prvulovic has a naturally keen insight and sensitive responsiveness that enables her to be of great assistance to those who are ‘stuck’ or conflicted dealing with life’s challenges. Not only is she professionally highly trained and credentialed in psychological therapeutic technique like NLP and other approaches, she is skilled and experienced as well. Vanja’s ‘inside out’ understanding of therapies and coaching from an experiential as well as theoretic baseis amplifies her abilities as a talented instructor and trainer of Neuro Linguistic Psychology and its effective applications. Vanja Prvulovic enjoys a fine reputation and the respect of her peers and leaders in the professional community of helping professionals.”

Randall Preiser, Tampa, USA

“S odmakom od dvije godine od kad sam završila NLP bolje uočavam njegov utjecaj na mene i moj život. Pomoglo mi je da proširim vidike, ne upadam u zamke tuđih obrazaca, poboljšam komunikaciju, objektivno sagledavam situacije, razumijem tuđe reakcije. Toplo preporučujem svakome tko želi naučiti kvalitetno komunicirati s okolinom, iz sebe izvući najbolje, osnažiti sebe i samouvjereno zakoračiti u život. Vanja je trenerica kakvu se može samo poželjeti. Prati, „čita nas”, zna što nam treba u svakom trenutku, a istovremeno se kao pravi trener drži podalje i vodi nas tako da sami dođemo do rezultata.”

“NLP je nešto što bih preporučila svakome, neovisno o poslu koji radi, ali pogotovo onima koji rade svakodnevno s ljudima. Spoznaje i promjene koje su mi se dogodile su bile daleko više od početnih očekivanja. Vanja je osoba koja je na svakom treningu od svake minute, sata, vježbe te nas članova grupe tražila maksimum koji može dobiti. Uporna, znatiželjna, razigrana, a opet puna znanja koje želi prenijeti svima.”

Helena Blažić, liječnica

“Izvrsno izvođeno, krasna predavanja, poučno, pristupačno, korisno, poticanje i kreativnost u svakom susretu dublja elaboracija gradiva. Nosim i sadržaj i energiju dalje sa sobom.”

Nika Spasić, psiholog

“Vanja je stručna, spretna, maštovita, puna primjera i iskustva, jasna, fleksibilna, organizirana i snalažljiva.”

Sara Findrik, psiholog

“Vanja se ističe svojim pozitivnim angažmanom i inicijativom. Iskrena je, beskompromisna i radi svoj posao sa srcem. Pozitivnu energiju, sistematičnost, posvećenost poslu kojega radi prenosi kako na polaznike radionica tako i na one sa kojima planira i dogovara iste. Vrlo je fleksibilna i spremna prilagoditi se stvarnim potrebama i očekivanjima tvrtke te uspješno i s entuzijazmom prenosi svoje znanje i iskustvo. Odlično prepoznaje nivo stručnosti i kompetencija svakog od polaznika njenih radionica. Tome se prilagođava, kako pristupom, tako i ciljem što i kako kod pojedinca želi i može postići.

Rezultat njezinoga rada ogleda se u povećanju kompetencija i zadovoljstva naših djelatnika, kao i  zadovoljstva naših klijenata te, posljedično, i u rezultatu prodaje koje tvrtke ostvaruje. To nam je veliki poticaj da suradnju s Vanjom nastavimo i u budućem razdoblju.”

Da bismo privukli pozornost na sebe, potrebno je pokazati iskreno zanimanje za druge, a Vanja privlači jako puno pozornosti …

Umjesto da od svojih klijenata traži da mijenjaju svoje ponašanje i postupke, ona inzistira da preispitaju vlastite reakcije na vanjske podražaje. Na taj način svoje radionice prilagođava profesionalnim potrebama klijenta, prepoznaje razine znanja i kompetencija polaznika čije reakcije usmjerava i pomaže im da sami sebe bolje razumiju. Emocije koje izaziva ukazuju na razinu usklađenosti sa svojim klijentima čime kod njih stvara nove temelje osobnog napretka.

Rijetko kada se u poslovnom svijetu susretnemo s nekim tko ima talent da mu promjena bude jedina konstanta, a izražena posvećenost, znanje i vizija osnovne komponente te promjene koju sa sobom donosi. Vanja je sve to i zato je naš stav poštovanja prema njoj i njenom radu najbolji izraz zahvalnosti kojem uopće možemo težiti…”

Vanja je izvrstan predavač i motivator. Kroz NLP radionice vodila nas je strukturirano, s jasnom vizijom i ciljem, ali istovremeno ne gubeći fleksibilnost, pažljivo prateći dinamiku i potrebe grupe. Temu prenosi sa lakoćom, na jednostavan, pristupačan i kreativan način. Iza toga stoje neosporne kompetencije u poznavanju NLP-a, psihologije pojedinaca i timova. Nosim sa sobom sjajno iskustvo i toplo preporučujem svima koji žele učiti i razvijati se uz pravo profesionalno vođenje.

“S odmakom od par godina vidim koje mi je dobrobiti donio trening NLP-a kod Vanje. Vanja je fantastičan predavač, veoma kreativna u radionicama i u komunikaciji s polaznicima.

Tečaj preporučam svakome, bez obzira na godine, radno mjesto i radno iskustvo.”

“Vanja kao trener je izrazito temeljita, profesionalna, sistematična, susretljiva i ugodna, uz primjerenu dozu opuštenosti i humora, što mi je predavanja činilo jako zanimljivima.
Savjeti koje sam dobila pomoći će mi u daljnjem radu, ali i u životu.

U potpunosti su ispunjena sva moja očekivanja te sam dobila odgovor na sva moja pitanja.

Preporuke svakome tko ima priliku.”

Božica Jurković, RE/MAX Centar nekretnina

“Odlučila sam upisati NLP trening kako bih poboljšala svoje komunikacijske vještine, a dobila sam mnogo više od toga. Naučila sam razne tehnike koje mi pomažu u poslovnom i privatnom životu. Drago mi je da sam trening pohađala baš kod Vanje, jer je stručna, kompetentna, koncizna i konkretna u usmjeravanju ka rješavanju izazova i situacija s kojima se svakodnevno susrećemo. Kao predavač zanimljiva i zabavna i zna prenijeti znanje. Predavavnja su bila motivirajuća i veselila sam se svakom idućem modulu. Na treningu sam upoznala divne osobe koje su postale moj “mali krug velikih ljudi”.”

Vedrana Jelušić

“Vanja prati našu tvrtku i naše zaposlenike dugi niz godina i uvijek se, za svaku novu potrebu, upravo njoj zadovoljni vraćamo. To je najbolji dokaz koliko je uspješna u tome što radi. Vanja je jako stručna i puna znanja, a uz to, s lakoćom i na vrlo praktičan način to svoje ogromno znanje primjenjuje u svom radu s polaznicima. Ona je istovremeno i dosljedna i fleksibilna: ima veliku sposobnost zapažanja, a onda i brzog prilagođavanja potrebama polaznika, uvijek vodeći računa o cilju radionice koju vodi. Izvrstan trener i motivator! 

Imala sam priliku biti polaznica NLP tečaja kojeg je ona vodila ali i zajedno s Vanjom organizirati edukacije, radionice i audite za potrebe naše tvrtke. Iz obje uloge mogu samo reći: kompetentna, uporna, snalažljiva, pozitivna, kreativna – za svaku preporuku.” 

“Upisala sam NLP trening kod Vanje na prijedlog kolegice koja ga je već bila prošla, a u jednom dosta kompliciranom razdoblju na poslu. Krenula sam s određenim očekivanjima, a dobila puno više od toga. Vanja je strpljiva, zanimljiva, ugodna predavačica. Svakome pristupa individualno, i od skroz nespojivih jedinki napravi savršenu grupu. Naučila sam puno o sebi, o odnosima sa sobom i s drugima, načinu kako funkcioniramo kao društvena bića, puno smo se zabavljali, nasmijali, puno naučili. Upoznala sam divne ljude. Preporučam svakome, biti ćete bolji pojedinci prvenstveno za sebe, a onda i za druge. Kroz neke vježbe preskočimo svoje granice, i poslije nam bude neopisivo drago.”

Mirjam Kasapović

“Smatram da su znanje i radionice koje smo prošli neprocjenjivi u daljnjoj spoznaji samog sebe, našem rastu i razvoju kao ličnosti, s prijateljima, obitelji, a posebice na poslovnom planu. Omogućuje nam, pomoću različitih vještina, da verbalno i neverbalno poboljšamo svoju komunikaciju i odnos s radnim kolegama te postanemo “bolja verzija” nas samih, a kako bismo postali autentični u svemu što radimo i predstavljamo na van.
Vanja je odličan edukator i vrlo vješta osoba u verbalizaciji i podršci te savjetima i sve to potkrijepljeno primjerima iz života. Hrabro naprijed!”

“Edukacija s Vanjom bila je vrlo korisna i raznoliko sadržajna. Primjenjiva je u raznim sferama života, kako poslovnim tako i privatnim. A način prenošenja i implementiranja kroz Vanjine radionice je za svaku pohvalu. Topla preporuka svima, a posebno onima koji žele uložiti u svoj osobni razvoj i daljnju poslovnu edukaciju.” 

Sandra Mirković

“I nakon svih godina koje su prošle, NLP trening i dalje nosim sa sobom kao jedno od najdragocjenijih iskustava, i koje je bilo ključno u donošenju moje najveće životne odluke. Od srca preporučam trening i Vanju kao predivnu, istančanu i kreativnu osobu i trenericu koja istinski ima “ono nešto”. Svatko može naći nešto za sebe, a sigurna sam da ćete energiju uvijek nositi sa sobom.”

Matea Ivanković

“NLP s Vanjom za mene je dobitna kombinacija. NLP ima tehnike i metode kojima sam spoznala stvari o sebi, bolje upoznala sebe, osvijestila sam svoja uvjerenja, kako ona koja mi koriste tako i ona koja sabotiraju i koja mijenjam. Kako radim kao profesorica ekonomske skupine predmeta pomoglo mi je da bolje razumijem učenike i trudim se svakome prenijeti informaciju na način koji je njima prihvatljiv. NLP sam doživjela kao moćnu disciplinu koja donosi pozitivne promjene kako u poslovnom tako i privatnom životu a posebnu notu svemu tome dala je upravo Vanja.

Vanja je program vodila sistematično, svi moduli su bili međusobno povezani i svaki novi je stvarao jasniju sliku jer su bili predstavljeni razumljivo i na temelju primjera. Sa svakog modula odlazila sam puna energije i u iščekivanju novog.
Vanja je profesionalno s lakoćom i srcem vodila program, svojom toplinom empatijom i duhovitošću pružala je podršku i motivirala nas, isto tako nas je smireno i koncentrirano promatrala, pratila i vodila ka cilju.

Najznačajnije od NLP programa je to što sam dobila šest divnih, mudrih, hrabrih, veselih NLP prijateljica, one su moje sidro, podrška, izvor novih spoznaja i radosti.

Hvala Vanji od srca i preporuka svima za NLP s Vanjom.”

Graciela Bićanić, prof. ekonomske skupine predmeta

“Sinapsa kao tvrtka i Vanja kao glavna odgovorna osoba među njima su izuzetno susretljiva i stručna ekipa s kojima smo prošli nekoliko radionica (Gestalt i NLP akademija) te s kojima namjeravamo i dalje surađivati. Nakon edukacija ostvareni su pozitivni pomaci u kvaliteti rada s klijentima, a i u koheziji ekipe iz svih naših odjela. Preporučio bih svima :)”

Jure Smajo

“NLP trening u Sinapsi mjesto je gdje svatko dobije ono što mu u tom trenutku treba. Iako postoji jasna struktura i sadržaj treninga prema internacionalnim smjernicama krovnog NLP udruženja, trenerica Vanja svojom fleksibilnošću s lakoćom prilagođava proces učenja grupi i baš je to dodana vrijednost samog treninga.
Mislim da je Vanjina kombinacija osobnosti, znanja iz NLP-a te završenih psihoterapijskih škola razlog zbog čega je trening nadmašio sva moja očekivanja i zbog čega ga rado preporučujem svakome tko je na putu osobnog i profesionalnog razvoja.”

Gordana Trošt-Lanča, psihologinja

“NLP edukacija je za mene zanimljivo iskustvo koje je otvorilo nove perspektive kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Ovu edukaciju bih preporučila svakome. Raditi na sebi i kontinuirano poboljšavati svoje odnose služeći se novim znanjem i tehnikama sa edukacije je zaista nešto vrijedno što se može koristiti svakodnevno u poslovnoj sferi, ali i privatno. Sve preporuke! Ocjena 5+”

Kristina Gulić Galli, pravnica i sudski tumač

“Zanimljivo putovanje kroz učenje, super iskustvo, super atmosfera i poželjne djevojke :)”

Anja Jurčić

“Kod Vanje sam završila za NLP praktičarku u 2022. godini. Vanja je daleko nadmašila moja očekivanja. Količina znanja koju ona ima, način na koji objašnjava i prenosi znanje, vježbe koje smo radili – sve je na jednoj jako visokoj i profesionalnoj razini. Vanja je nevjerojatna trenerica. Ova edukacija mi je donijela nevjerojatno mnogo znanja, novih uvida, razbijanja starih obrazaca ponašanja i uvjerenja koji mi više ne koriste. Stekla sam alate kako pomoći i podržati sebe, ali i prijatelje. Upisati ovu edukaciju bila je svakako jedna od boljih odluka koje sam donijela.”