Vanjski suradnici

//Vanjski suradnici
Vanjski suradnici2023-03-28T10:43:39+00:00

Marica Brljević

Marica Brljević magistrirala je klinički i organizacijski modul psihologije pri Filozofskom fakultetu u Rijeci 2011. godine, a svoju cjelokupnu karijeru gradi u području ljudskih resursa u najvećim hrvatskim kompanijama (Atlas, Podravka, Agrokor). Timu Sinapse pridružuje se kao vanjski suradnik sa pozicije direktorice ljudskih resursa u Konzumu. Marica posjeduje značajno radno iskustvo u područjima organizacijskog dizajna, procjeni radnih mjesta i izradi opisa poslova, restrukturiranju, odnosima sa sindikatima, selekciji, edukaciji, razvoju i nagrađivanju zaposlenika.  

Uz rad, završava prvi stupanj Teorije izbora i realitetne terapije te life coaching uz trenericu Kim Olver, čime postaje certificirani life coach od strane američke komore. U procesu je edukacije za Gestalt psihoterapeuta.  

Iznimno voli putovati i upoznavati nove kulture. Kao jedinu strast u životu ističe ljude i sve vezano uz njih, što je u skladu s njezinom ekstrovertiranom prirodom. Najviše uživa u individualnom radu, nastojeći pomoći osobama da postanu najbolja verzija sebe.