O nama

/O nama
O nama2020-02-26T15:39:16+00:00

O Sinapsi

Sinapsa se bavi organizacijskom dijagnostikom, selekcijom, psihološkim profiliranjem i centrima procjene kompetencija zaposlenika, mentorstvom menadžera, razvojem timova kroz predavanja i radionice kreirane isključivo prema potrebama poslodavaca, NLP akademijom, coachingom i psihoterapijom.

U svome pristupu i radu oslanjamo se na znanje dobiveno studijem psihologije, edukacije iz Humanističko neurolingvističke psihologije, Brain based leadershipa, Gestalt psihoterapiju te višegodišnje iskustvo. Holistički pristup pojedincu i organizaciji te poznavanje psihološke pozadine u procesima kroz koje prolaze, ključna je prednost koju živimo kroz moto:

„Kreni u promjenu jer nikad ne znaš koliko daleko možeš stići.”

O meni

Vanja Prvulović

Vanja Prvulović magistrirala je psihologiju, klinički modul, 2011 g. u Rijeci.

Studentsku praksu bira iz kliničke psihologije, staž iz psihologije rada, okušava se u školstvu te sudjeluje kao vanjski suradnik na području organizacijske psihologije. Time se upoznaje sa širokim spektrom poslova psihologa, što joj pruža širinu u radu.

Na Neuroenergetics Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvisitčku psihologiju u Arizoni 2013. g., certificirana je za međunarodno priznatog trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja (HNLP-a) te trenera u Brain-based leadershipu kod poznatog psihologa i Master trenera Johna Overdurfa.

Od 2019.g. je Geštalt psihoterapeut (EAP, EAGT) te se trenutno specijalizira za Geštalt konzultanta u organizacijama.

Pohađala je edukativno-iskustvene psihodramske grupe, edukativne radionice iz art terapije te dramskog odgoja kako bi proširila znanje i načine rada. Radi kao trener, predavač, coach i konzultant za organizacije, učeći djelatnike tehnikama osobnog rasta, vođenju ljudi i ostalim komunikacijsko—menadžerskim vještinama. Član je Hrvatske psihološke komore, predsjednica Društva psihologa Istre i predsjednica Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju pri DPI-u.

Optimist, hedonist, ljubitelj pasa, konja i kazališta, putnik u duši, sklona senzation seekingu i još uvijek u potrazi za hobijem na kojemu će se zadržati. Vanja ne živi ono što radi, nego radi ono što živi.

Iz medija