O nama

/O nama
O nama2023-01-26T10:59:54+00:00

O Sinapsi

Sinapsa se bavi organizacijskom dijagnostikom, selekcijom, psihološkim profiliranjem i centrima procjene kompetencija zaposlenika, mentorstvom menadžera, razvojem timova kroz predavanja i radionice kreirane isključivo prema potrebama poslodavaca, NLP akademijom, coachingom i psihoterapijom.

U svome pristupu i radu oslanjamo se na znanje dobiveno studijem psihologije, edukacije iz Humanističko neurolingvističke psihologije, Brain based leadershipa, Gestalt psihoterapiju te višegodišnje iskustvo. Holistički pristup pojedincu i organizaciji te poznavanje psihološke pozadine u procesima kroz koje prolaze, ključna je prednost koju živimo kroz moto:

„Kreni u promjenu jer nikad ne znaš koliko daleko možeš stići.”

O nama

Vanja Prvulović

Vanja Prvulović magistrirala je psihologiju, klinički modul, 2011 godine u Rijeci.

Studentsku praksu bira iz kliničke psihologije, staž iz psihologije rada, okušava se u školstvu te sudjeluje kao vanjski suradnik na području organizacijske psihologije. Time se upoznaje sa širokim spektrom poslova psihologa, što joj pruža širinu u radu.

Na Neuroenergetics Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvisitčku psihologiju u Arizoni 2013. g., certificirana je za međunarodno priznatu trenericu neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenericu humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja (HNLP-a) te trenericu u Brain-based leadershipu kod poznatog psihologa i Master trenera Johna Overdurfa.

Od 2019.g. je Geštalt psihoterapeutkinja (EAP, EAGT), sa specijalizacijom za Geštalt konzultanticu za organizacije te Hogan konzultantica te Shema terapeutkinja pod supervizijom.

Pohađala je edukativno-iskustvene psihodramske grupe, edukativne radionice iz art terapije te dramskog odgoja kako bi proširila znanje i načine rada. Radi kao trener, predavač, coach i konzultant za organizacije, učeći djelatnike tehnikama osobnog rasta, vođenju ljudi i ostalim komunikacijsko—menadžerskim vještinama. Članica je Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva te predsjednica Društva psihologa Istre i članica Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju DPI-ja.

Optimist, hedonist, ljubitelj pasa, konja i kazališta, putnik u duši, sklona senzation seekingu i još uvijek u potrazi za hobijem na kojemu će se zadržati. Vanja ne živi ono što radi, nego radi ono što živi.

Tihana Fontana

Tihana Fontana magistrirala je psihologiju 2017. godine u Zagrebu. (H)NLP praktičarka od 2022. godine.

Tijekom studija angažirana u Klubu studenata Feniks, u organizaciji razmjena studenata “Bon Voyage” te stručnog skupa “Psihologija u praksi”, zbog čega za akademsku godinu 2015./2016. prima i Rektorovu  nagradu za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. Vještine i iskustva nastavlja stjecati volontirajući u Zagrebu u Ženskoj sobi – Centar za seksualna prava, Centru BEA  – Centar za poremećaje hranjenja i Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet te u Puli u Sigurnoj kući Istra, Udruzi ZUM te Volonterskom centru Istra, gdje se 2017. godine i zaposlila kao stručna suradnica na projektima.

Od 2018. godine educirana za voditeljicu izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova (Algebra, obrazovanje odraslih) te koordinatoricu rada volontera (Udruga za razvoj civilnog društva SMART). Od 2022. godine educirana za Internet marketing i brendiranje (“Diopter” otvoreno učilište). Sudjelovala je na raznim Erasmus+ projektima strateških partnerstava, razmjenama mladih i treninzima, od kojih je neke i sama vodila i koordinirala. Članica je Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva te tajnica Društva psihologa Istre i članica Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju DPI-ja.

Iz posla u kojem je misija bila ojačati osobne potencijale pojedinaca kroz volontiranje te kroz savjetovanja i edukacije ojačati potencijale neprofitnih organizacija da postanu što kvalitetniji organizatori volontiranja, usmjerila se na posao u kojem je misija također ojačati osobne potencijale pojedinaca, ali kroz posao i zapošljavanje te kroz savjetovanja i edukacije ojačati potencijale svih organizacija da postanu što kvalitetniji poslodavci.

Zaljubljenica u dobru kavu, dugu šetnju, dobro društvo, kuhanje i istarsku konobu. Najdraža mjesta koje je posjetila su joj istovremeno Island i Kanarski otoci, što je usklađeno s tim da jednako voli zimu i ljeto jer u svakom godišnjem dobu pokušava naći nešto čemu se raduje.

Iz medija