Individualna procjena potencijala

//Individualna procjena potencijala
Individualna procjena potencijala2023-01-26T14:51:32+00:00

Individualna procjena potencijala

Trenutno ste u razdoblju u kojem morate izbarati fakultet ili posao? Zanima vas kako biste kotirali na tržištu rada? Želite dobiti detaljan uvid u to koje su vaše snage i na čemu je potrebno dodatno poraditi? Potrebna vam je pomoć u pisanju životopisa ili u razvoju vještina samoprezentacije? Javite nam se i pomoći ćemo vam u psihološkoj pripremi te pružiti objektivnu profesionalnu procjenu potencijala uz stručnu povratnu informaciju i smjernice za daljnji razvoj.

Kontaktirajte nas

Individualna procjena potencijala

Tražite posao i zanima vas kako biste kotirali na tržištu rada? Želite dobiti detaljan uvid u to koje su vaše snage i na čemu je potrebno dodatno poraditi? Potrebna vam je pomoć u pisanju životopisa ili u razvoju vještina samoprezentacije? Javite nam se i pomoći ćemo vam u psihološkoj pripremi te pružiti objektivnu profesionalnu procjenu potencijala uz stručnu povratnu informaciju i smjernice za daljnji razvoj.

Kontaktirajte nas

„U svakom trenutku imamo dvije mogućnosti – zakoračiti naprijed u rast ili natrag u sigurnost. „

(Abraham Maslow)

Profesionalna orijentacija mladih

Profesionalna orijentacija i savjetovanje podrazumijeva psihologijsku procjenu sposobnosti, interesa i motivacije s ciljem olakšavanja odabira škole, fakulteta i općenito daljnjeg usmjerenja u obrazovanju, ali i budućeg zanimanja.

Profesionalna orijentacija može se smatrati i svojevrsnom ranom intervencijom, u smislu osiguravanja stručne pomoći prilikom donošenja adekvatnih odluka o izboru obrazovnih programa i zapošljavanja te prevencije rizičnih čimbenika za školski neuspjeh i/ili rano napuštanje škole/ fakulteta i moguću socijalnu isključenost.

Saznajte više