Reference

/Reference
Reference2020-02-16T14:03:25+00:00

Ponosni smo na suradnju s organizacijama koje prepoznaju našu volju i trud, te zajedno s nama ostvaraju svoje ciljeve!

Kada je kvaliteta radionice i obrada teme u pitanju, Vanja nema niti milimetar kompromisa niti u jednom smislu! Ne dopušta da išta ostane neriješeno … jednostavno ide do kraja!

“Vanja is one of the most hard working psychologists I have had the opportunity to work with, truly proactive and goal oriented person. What I appreciate in her work is that she always remains professional, courteous and patient, consistently trying to fulfill the needs of her clients in the best way possible.”

Marko Marincel, HR Manager, Factory.hr

“Vanja Prvulovic has a naturally keen insight and sensitive responsiveness that enables her to be of great assistance to those who are ‘stuck’ or conflicted dealing with life’s challenges. Not only is she professionally highly trained and credentialed in psychological therapeutic technique like NLP and other approaches, she is skilled and experienced as well. Vanja’s ‘inside out’ understanding of therapies and coaching from an experiential as well as theoretic baseis amplifies her abilities as a talented instructor and trainer of Neuro Linguistic Psychology and its effective applications. Vanja Prvulovic enjoys a fine reputation and the respect of her peers and leaders in the professional community of helping professionals.”

Randall Preiser, Tampa, USA

“S odmakom od dvije godine od kad sam završila NLP bolje uočavam njegov utjecaj na mene i moj život. Pomoglo mi je da proširim vidike, ne upadam u zamke tuđih obrazaca, poboljšam komunikaciju, objektivno sagledavam situacije, razumijem tuđe reakcije. Toplo preporučujem svakome tko želi naučiti kvalitetno komunicirati s okolinom, iz sebe izvući najbolje, osnažiti sebe i samouvjereno zakoračiti u život. Vanja je trenerica kakvu se može samo poželjeti. Prati, „čita nas”, zna što nam treba u svakom trenutku, a istovremeno se kao pravi trener drži podalje i vodi nas tako da sami dođemo do rezultata.”

“NLP je nešto što bih preporučila svakome, neovisno o poslu koji radi, ali pogotovo onima koji rade svakodnevno s ljudima. Spoznaje i promjene koje su mi se dogodile su bile daleko više od početnih očekivanja. Vanja je osoba koja je na svakom treningu od svake minute, sata, vježbe te nas članova grupe tražila maksimum koji može dobiti. Uporna, znatiželjna, razigrana, a opet puna znanja koje želi prenijeti svima.”

Helena Blažić, liječnica

“Izvrsno izvođeno, krasna predavanja, poučno, pristupačno, korisno, poticanje i kreativnost u svakom susretu dublja elaboracija gradiva. Nosim i sadržaj i energiju dalje sa sobom.”

Nika Spasić, psiholog

“Vanja je stručna, spretna, maštovita, puna primjera i iskustva, jasna, fleksibilna, organizirana i snalažljiva.”

Sara Findrik, psiholog

“Vanja se ističe svojim pozitivnim angažmanom i inicijativom. Iskrena je, beskompromisna i radi svoj posao sa srcem. Pozitivnu energiju, sistematičnost, posvećenost poslu kojega radi prenosi kako na polaznike radionica tako i na one sa kojima planira i dogovara iste. Vrlo je fleksibilna i spremna prilagoditi se stvarnim potrebama i očekivanjima tvrtke te uspješno i s entuzijazmom prenosi svoje znanje i iskustvo. Odlično prepoznaje nivo stručnosti i kompetencija svakog od polaznika njenih radionica. Tome se prilagođava, kako pristupom, tako i ciljem što i kako kod pojedinca želi i može postići.

Rezultat njezinoga rada ogleda se u povećanju kompetencija i zadovoljstva naših djelatnika, kao i  zadovoljstva naših klijenata te, posljedično, i u rezultatu prodaje koje tvrtke ostvaruje. To nam je veliki poticaj da suradnju s Vanjom nastavimo i u budućem razdoblju.”

Da bismo privukli pozornost na sebe, potrebno je pokazati iskreno zanimanje za druge, a Vanja privlači jako puno pozornosti …

Umjesto da od svojih klijenata traži da mijenjaju svoje ponašanje i postupke, ona inzistira da preispitaju vlastite reakcije na vanjske podražaje. Na taj način svoje radionice prilagođava profesionalnim potrebama klijenta, prepoznaje razine znanja i kompetencija polaznika čije reakcije usmjerava i pomaže im da sami sebe bolje razumiju. Emocije koje izaziva ukazuju na razinu usklađenosti sa svojim klijentima čime kod njih stvara nove temelje osobnog napretka.

Rijetko kada se u poslovnom svijetu susretnemo s nekim tko ima talent da mu promjena bude jedina konstanta, a izražena posvećenost, znanje i vizija osnovne komponente te promjene koju sa sobom donosi. Vanja je sve to i zato je naš stav poštovanja prema njoj i njenom radu najbolji izraz zahvalnosti kojem uopće možemo težiti…”