NLP2023-03-22T10:55:18+00:00

Zašto?

NLP predstavlja model nastao modeliranjem uspješnih pojedinaca i psihoterapeuta (Gestalt, obiteljska sistemska terapija, hipnoza) te kao studija izvrsnosti razvijena iz znatiželje o tome što je to što razlikuje ljude i sisteme koji su odlični, od onih koji su tek prosječni. Upravo iz tog razloga, NLP trening zasniva se na provjerenim i visoko učinkovitim metodama. Model predstavlja način na koji šaljemo i primamo informacije, kako ih procesiramo te kako to utječe na naša stanja i ponašanje, a samim time i ciljeve i rezultate. Svrha NLP tehnika je u olakšavanju i poticanju promjene, ne u samom uvidu i otkrivanju „zašto“.

Što?

Neurolingvističko programiranje (NLP) predstavlja odličan spoj psihologije, neurologije i lingvistike te nudi brojne tehnike, alate i ideje koje nam omogućuju shvaćanje kako opažamo svijet, kako uređujemo naše razmišljanje, emocije, jezik i ponašanje. Trenutno se koristi u svim spektrima ljudskog djelovanja i namijenjen je svima koji žele bolje komunicirati s ljudima, raditi na osobnom rastu i razvoju, usvojiti pozitivnije navike koje vode uspješnijem privatnom i poslovnom životu, naučiti živjeti vlastitu izvrsnost, kao i za rad s drugim pojedincima, grupama ili organizacijama na kreiranju novih promjena te razvoju i poboljšanju rezultata.

Kako?

NLP trening predstavlja proces osvještavanja postojećih obrazaca ponašanja, ograničavajućih uvjerenja, usvajanja novih kompetencija, vještina i tehnika, kroz praktičan rad sudionika tijekom, i izvan, treninga te uz potpunu podršku i sigurnost od strane trenera. Kroz rad u maloj grupi visoko motiviranih polaznika, u sigurnom okruženju za iskustveno učenje, svi polaznici vježbaju primjenu usvojenog znanja kako bi „izbrusili“ vještine koje s potpunom kompetentnošću mogu primijeniti u raznim svakodnevnim, privatnim i poslovnim, prilikama.

Praktičarski trening

KOME JE NAMIJENJENO:

Svima koji poslovno i privatno komuniciraju s ljudima, žele biti sretni svojim životom, uspješni u onome što rade i raditi to s „guštom“, žele se riješiti naučenih obrazaca ponašanja koji ih nigdje ne vode i žele promjenu, sada…

Saznajte više

Majstorski trening

KOME JE NAMIJENJENO:

NLP praktičarima koji žele podići sposobnosti na višu razinu, biti kongruentniji i kreativniji u nastupu, postići veću jasnoću, svjesnost i razumijevanje sebe i drugih te žele promjenu, sada…

Saznajte više

Iskustva dosadašnjih praktičara/ki i majstora/ica