Osobni razvoj

/Osobni razvoj
Osobni razvoj2023-01-26T10:54:15+00:00

Individualna procjena potencijala

Odaberite profesionalno psihološko profiliranje vaše organizacije koje vam omogućuje detaljnu analizu organizacije, kao i usavršavanje vještina potrebnih za daljnji napredak i razvoj organizacije.

Saznaj više

Coaching / Mentoring

Ulaganje samo u svoje zaposlenike, no ne i u vlastiti razvoj dugoročno neće donijeti značajne promjene. Uspješni menadžeri svjesni su kako promjena dolazi od njih samih.

Saznaj više

Psihološko savjetovanje i psihoterapija

Imate osjećaj da Vas ubrzani ritam života „guši“ i da Vas stres preplavljuje, mislite kako „ste u krizi“, osjećate sputanost, ne vidite perspektivu, osjećate se izgubljeno, „na rubu pucanja“, „u banani“ ili jednostavno želite neku promjenu koju ne možete definirati?

Saznaj više

NLP

NLP predstavlja model nastao modeliranjem uspješnih pojedinaca i psihoterapeuta (Gestalt, obiteljska sistemska terapija, hipnoza) te kao studija izvrsnosti razvijena iz znatiželje o tome što je to što razlikuje ljude i sisteme koji su odlični, od onih koji su tek prosječni.

Saznaj više

Ženski 3R vikend

U srcu Istre, a niti 20 kilometara od mora, u malom selu Pilkovići kraj Kanfanara, održava se prvi Sinapsin “Ženski 3R vikend”, od 27. do 29.05.2022. Ženski 3R (Retreat, Restart, Reinforce) vikend osmišljen je za sve one žene koje su spremne povući se u malo istarsko selo i pritom se ponovno pokrenuti i ojačati, u 3 dana kroz 8 stručno vođenih radionica i treninga.

Saznaj više

Program “(Prvi) Put na tržištu rada”

“(Prvi) Put na tržištu rada” je program za mlade koji uključuje ciklus radionica za razvoj vještina mladih (od 15 do 20 godina), u svrhu pripreme za svijet tržišta rada.

Cilj programa je ojačati resurse mladih za pristupanje tržištu rada kroz osvještavanje vlastitih snaga i kapaciteta te razvijanje konkurentnih vještina za tržište rada, poput timskog rada te komunikacijskih i prezentacijskih vještina, ali i vještina upravljanja emocijama i stresom.

Saznajte više